Parmalindad kycklingfilé med krispiga vitlöks minirösti

 
Kycklingen (3 portioner):
  • 3 kycklingfiléer 
  • 1 paket parmaskinka
  • Peppar
  • Oregano
 
Minirösti:
  • 1 påse Krispiga minirösti med vitlök
 
Sås:
  • 2 dl iMat fraiche
  • 2 msk äkta majonnäs (från Kavli)
  • 0.5 tsk salt
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
 
 
  1. Sätt ugnen på 225 grader, när ugnen kommit upp i grader sätt in minirösti i mitten av ugnen i 15-20 minuter.
  2. Medan minirösti är i ugnen så linda in kycklingfiléerna i parmaskinka, krydda med peppar och oregano och stek i en stekpanna tills kycklingen är färdig.
  3. Blanda iMat fraiche, majonnäs och pressad vitlök i en skål.
  4. Servera tillsammans med grönsaker eller en god sallad! 

Kommentarer:

1 Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

skriven

gott

Kommentera här: