Mjölkfri pasta carbonara

 
Ingredienser (4 portioner)
1 dl riven mjölkfri ost 
1 dl iMat
1 msk bjäst (har en parmesanliknande smak) 
1 gul lök
1 stor vitlöksklyfta
200 g bacon 
1 ägg
400 g spagetti 
 
Gör såhär:
1. Riv osten och koka upp under omrörning tillsammans med iMat och svartpeppar, tills osten smält. När osten smällt tillsätt bjäst, rör om och ställ åt sidan.
 
2. Strimla och stek bacon. När baconen nästan är klara släng ner lök och vitlök i stekpannan och låt steka tills baconen är knaperstekta och löken är mjuk. 
 
3. Till sist, koka pasta. Och när pastan är klar, blanda alltihopa i en stor kastrull, och knäck ägget över och rör om. 
 
Toppa med lite bjäst till servering!

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

😍

Kommentera här: